JANUARY 2021

Tijdens de 2021 Kickoff

SPECIALISTEN in KAPITAAL-OPBOUW die je MOET ZIEN

Byron nelson,
Keynote Speaker

We zijn verheugd dat onze  Auvoria Prime 2021 KickOff presentaties zal bevatten van deze exceptioinele leiders in het ontwerpen, opbouwen en beschermen van jouw rijkdom.

Als oprichter van The Matrix Group is Byron Nelson een wereldwijd bekende wealth coach, business adviseu en vaak gevraagd inspirational spreker. Gedurende de laatste 2 decennia heeft deze ‘self made’ multimiljonair en ervaren leider, zich toegewijd aan het helpen van anderen om rijkdom op te bouwen. Duizenden mensen heeft hij wereldwijd getraind en gementord, meer dan 100 miljonairs gecreëerd alleen al in zijn team en heeft 200 studenten op zijn kosten door College geholpen. En het lijkt erop dat hij nog maar net is begonnen! Byron heeft een massale organisatie opgebouwd van de USA naar Europa, Canada, Australië en Nieuw Zeeland. Momenteel werkt hij aan een nieuwe golf van leiders voor hen die oprecht klaar zijn om hun financiële toekomst te veranderen door hen financiële kennis bij te brengen, menselijk kapitaal en relatie currencies. Zijn boodschap ‘Maak af wat je start’, is zijn legacy aan de wereld.
Darik Alexander

Darik Alexander heeft een geschiedenis van het bouwen van stabiele, solide businesses. Leer over zijn vijf basis acties die hij nooit terzijde schuift als hij aan het bouwen is. Op 20-jarige leeftijd startte Darik bij een affiliate marketing bedrijf in health & wellness. Na een moeizame start in het call center, stapte Darik over naar sales en werd één van de Top 30 income earners van een bedrijf van 500.000 man door het leiden van een team van meer dan 10.000 distributeurs wereldwijd, daarbij meer dan $20.000.000 aan omzet genererend. Zijn prestaties stelden hem in staat om te reizen en om zakelijke relaties over de hele wereld op te bouwen, te spreken voor zalen tot 10.000 man, ze te trainen en anderen te beïnvloeden tot het bouwen van een succesvolle business. Hij heeft zijn voordeel gedaan van de coaching en mentorships van legendes zoals Gary Vaynerchuk, Bob Proctor, Darren Hardy, Les Brown en Eric Thomas.

Donta Lewis
Met zijn 26 jaar is Donta Lewis een wandelende bron van inspiratie. Zijn moeilijke verleden hebben Donta tot een niet eenvoudig verkregen geloof gebracht en een waar begrip van dankbaarheid. Hij groeide op in een door armoede getroffen buurt in Philadelphia, een vroegtijdig schoolverlater om te gaan werken, waar hij tot algemeen manager werd gepromoveerd op slechts 21-jarige leeftijd. Toen het bedrijf ten onder ging, leidde dat tot huisuitzetting, terugname door de bank van de auto en een korte tijd in de gevangenis op 23-jarige leeftijd. Toen ontdekte Donta Forex trading en netwerk marketing. Hij startte de iMPACT community waar hij een 6-cijferige trader en netwerker werd in slechts 2 jaar. Met de twee andere 6-cijfers-verdienenden die er nu in iMPACT zijn is het Donta’s doel nog 100 mensen naar een inkomen van een miljoen dollar per jaar te brengen.
Mike Sancho
Met bijna tien jaar in netwerk marketing is Mike Sancho een professional die goed onderweg is naar een 7-cijferig inkomen. Hij is begonnen op 19-jarige leeftijd en heeft teams van duizenden geleid volgens de principes ‘leiden door het voorbeeld te zijn’ en ‘leiders eten het laatst’. Mike bezit bedrijven in vastgoed investeringen, eCommerce consulting en bedrijfsmanagement (eComm automatisering), en ook het financieren ervan, waarvan één van die bedrijven meer dan 8 cijfers per jaar aan omzet passeert. Omdat netwerk marketing Mike’s passie is, is dit mooi in lijn met zijn voorliefde voor het helpen winnen van anderen. Onder zijn toezicht zijn tientallen miljoenen omzet gegenereerd en hij begint nog maar net!
Ryan and Jolene Doktorczyk

Ryan and Jolene Doktorczyk zullen uitleggen hoe het toepassen van één simpele strategie hun business volledig heeft getransformeerd. Sinds 1997 is het altijd hun doel geweest een “Home Based leven” te creëren, zodat ze beiden aanwezig konden zijn om hun kinderen thuisonderwijs te geven, maar zonder hun inkomens-potentieel te verminderen.  De Doktorczyks zijn 7-cijferige entrepreneurs, die de toppen van compensatieplannen hebben bereikt in twee voorgaande Netwerk Marketing bedrijven. Sinds 2001, toen hun oudste werd geboren, is hun visie een realiteit geweest. Ryan en Jolene hebben het gedaan, en JIJ KUNT DAT OOK!!

Naast deze indrukwekkende group sprekers, zijn we verheugd ook een respectabel PANEL van experts in verschillende aspecten van onze business voor te stellen. Cameron Kerkar, Carlos Sanders, Calvin Fraser en Nick Sorensen zullen aanwezig zijn om antwoorden te geven en tips die voor jou een echt verschil kunnen maken voor je business in 2021.  

Nog een bonus: 

Nate Williams, de ontwikkelaar van AIRO, voegt zich ook bij ons in de uitzendstudio.  We weten zeker dat jullie van hem willen horen!  

PLAN JE DAG

We weten dat je niets zult willen missen van de KickOff, dus bekijk vast de Agenda voor zaterdag 30 januari 2021.