JANUARY 2021

La Lovitura de incepere 2021

CEI MAI BUNI SPECIALISTI ÎN CONSTRUIREA BOGĂȚIEI

Byron nelson,
Keynote Speaker

Suntem încântați că lansarea noastră Auvoria prime 2021 include prezentări ale celor mai buni lideri în proiectarea, construirea și protejarea averii tale.

Fondatorul grupului Matrix, Byron Nelson este un renumit wealth coach, consilier de afaceri, și este un vorbitor foarte căutat. În ultimele două decenii, acest lider multimilionar autodidact și-a dedicat viața pentru a-i ajuta pe alții să creeze bogăție. El a educat și a mentorat mii de oameni din întreaga lume, a ajutat la crearea mai mult de 100 milionari, și a investit în formarea 200 tineri academicieni. Și se pare că tocmai începe! Byron a construit o organizație globală masivă în care compania s-a extins din statele Unite în Europa, Canada, Australia și Noua Zeelandă. În prezent, el creează un nou val de conducere pentru cei care sunt cu adevărat pregătiți să-și schimbe viitorul financiar, învățând importanța alfabetizării financiare, si a echității. Mesajul său „termină ceea ce ai început” este moștenirea sa pentru întreaga lume.
Darik Alexander

Darik Alexander are o experiență lungă în construirea de afaceri stabile și de succes. Descoperiți cele cinci acțiuni de bază pe care nu le uită niciodată. La vârsta de 20 de ani, Darik s-a alăturat unei companii de marketing afiliat în industria de sănătate și wellness.  După un început dificil în call center, Darik a lucrat  în vânzări și a devenit unul dintre primii 30 de angajați  ai unei companii de 500.000, conducând o echipă de peste 10.000 de distribuitori la nivel mondial și generând venituri de peste 20.000.000 de dolari. Realizările sale i-au permis să călătorească și să construiască relații de afaceri în întreaga lume, să vorbească și să formeze mai mult de 10,000 de persoane și să influențeze pe alții să creeze afaceri profitabile. A beneficiat de coaching și mentorat de la legende precum Gary Vaynerchuk, Bob Proctor, Darren Hardy, Les Brown și Eric Thomas.

Donta Lewis

La 26, Donta Lewis este o sursă de inspirație. Trecutul său dificil l-a condus pe Donta la o credință câștigată cu greu și la o înțelegere adevărată a recunoașterii. A crescut într-un cartier sărac din Philadelphia, apoi a renunțat la universitate și a început sa lucreze, și a fost promovat director general la doar 21 de ani.  Când compania a dat faliment, aceasta a dus la deportare,și la o mica perioada de închisoare pentru tanarul de 23 de ani. Apoi, Donta a descoperit tranzacționarea Forex și marketingul în rețea, începând cu comunitatea iMPACT, unde a devenit un comerciant cu 6 cifre și networker  în 2 ani. Cu alți doi câștigători de 6 cifre acum în iMPACT, obiectivul Donta este de a ajuta încă 100 să creeze venituri de milioane de dolari.

Mike Sancho
Cu aproape un deceniu în marketingul în rețea, Mike Sancho este un profesionist experimentat, pe drumul său de a atinge nivelul de 7 cifre. La vârsta de doar 19 de ani, a condus echipe de mii de persoane, respecta principiile de “a conduce prin puterea exemplului” & “liderii mănâncă ultimii.” Mike deține companii care operează în domeniul investițiilor imobiliare, eCommerce și consultanță & servicii de gestionare a afacerilor (eComm automation), cu unul care depășește 8 cifre. Deoarece marketingul în rețea este pasiunea lui Mike, acest lucru se aliniază bine cu dragostea lui de a-i ajuta pe alții să câștige. Veniturile de 10 milioane de dolari au fost generate sub conducerea lui și este doar începutul!
Ryan and Jolene Doktorczyk

Ryan and Jolene Doktorczyk vor explica modul în care conducerea printr-o strategie simplă și-a transformat complet afacerea. Din 1997, scopul lor a fost întotdeauna de a crea o „viață de casă” unde ar putea fii amândoi pentru copii lor fără să sacrifice partea financiară. Doktorczyks sunt antreprenori cu 7 cifre, după ce au obținut ranguri superioare de planuri comp la două companii anterioare de marketingul în rețea.  Din 2001, anul în care s-a născut copilul lor mai mare, viziunea cuplului a fost o realitate. Ryan și Jolene au făcut-o și așa poți și tu !!

Împreună cu acest grup impresionant de prezentatori, suntem încântați să includem o ECHIPĂ DE EXPERȚI într-o varietate de aspecte ale afacerii noastre. Cameron Kerkar, Carlos Sanders, Calvin Fraser and Nick Sorensen vor fi la fața locului pentru a vă oferi răspunsuri și sfaturi care pot face o diferență reală pentru afacerea dvs. în 2021.

Un alt bonus:

Nate Williams, designerul AIRO, ni se va alătura în studioul de difuzare. Știm că veți dori să auziți de el!

PLANIFICĂ-ȚI ZIUA

Știm că nu vreți să ratați nimic, așa că consultați Programul evenimentelor din ziua de sâmbătă, 30 ianuarie 2021.