CRONICI DE IARNA 2021-2022

S-au întâmplat multe la Auvoria Prime în ultimele trei luni. Iată o recapitulare…

Cum poate Auvoria Prime să faciliteze aderarea la comunitatea AP?

Cu AP SETUP și AP SETUP PRO!

Oamenii din toată lumea spun: „Auvoria Prime, te rog ajută-mă să scot misterul din lumea complexă a creditului personal și de afaceri! Vreau ajutorul lui Steve Didier pentru a-mi maximiza profilul de credit și a elibera capital pentru a gestiona creșterea averii mele personale.”

VĂ PREZENTĂM...

MAXMYCREDIT!

Știi că creatori de afaceri caută cel mai profitabil Program de recompense?

PLANUL BINAR

Consultați PLANUL BINAR fenomenal al Auvoria Prime, lansat pentru a face din 2022 cel mai bun an pentru fiecare creator de afaceri!

Ce au făcut AP LIVE  iarna aceasta? Ceva nou și interesant?

Indiferent dacă sunteți nou în trading sau un profesionist experimentat, programul săptămânal de programare interactivă online al AP LIVE vă poate spori potențialul de succes.

Ce au făcut Nathan Williams iarna aceasta?

The Market Maker EA Logo

AIRO 5.0 al lui Nathan a explodat în Piață! Și acum Nathan introduce Market Makers Trend și Red Light Green Light, obțineți versatilitatea indicatorilor de tranzacționare manuală și ÎN CUR ND Expert Advisors automatizați!!

Acum Auvoria Prime vă oferă asistența personală a unui Specialist Serviciu Clienți, care vă va ghida prin procesul de configurare a noului dumneavoastră Cont Client AP sau Afiliat AP.

Alegeți nivelul de asistență pe care îl preferați:

Cu specialistul în serviciul clienți AP, primiți o configurare de bază ghidată pentru a începe.
$ 39
  • Tur pe platformă AP
  • Configurarea brokerului și îndrumarea în găsirea posibilităților de finanțare
  • Acces VPS, autentificare broker și RDP pe computer
  • Configurarea și autentificarea MT4 pe telefon 
  • Configurarea aplicației AP GO
Cu specialistul AP dvs., veți primi îndrumări de onboarding complete.
$ 59
  • Tur pe platformă AP
  • Turul Academiei AP
  • Tur de asistență AP
  • Configurarea brokerului și îndrumarea în găsirea posibilităților de finanțare
  • Acces VPS, autentificare broker și RDP pe computer
  • Ghid de configurare a software-ului
  • Configurarea și autentificarea MT4 pe telefon 
  • Configurarea aplicației AP GO
  • Conectați-vă la canalele de comunicare
  • Tur AP LIVE

Iată ce au de spus câțiva membri noi ai comunității Auvoria Prime despre experiența lor de configurare:

Creatori de afaceri și lideri de echipă!

Asigurați-vă că noii membri ai echipei știu despre Configurare AP de bază și Configurare AP Pro. Începeți să tranzacționați cu Auvoria Prime!

Pentru cei bogați și de succes dintre noi, creditul este un instrument de gestionare a averii, unul care îi ajută să profite din plin de oportunitățile de afaceri și de investiții pe măsură ce apar. Aproape niciunul dintre ei spune că a ajuns acolo unde sunt astăzi folosind doar banii pe care îl are la îndemână. Și pentru că înțelegerea și utilizarea creditului este absolut esențială, obținerea și menținerea unui scor bun de credit este, de asemenea, absolut esențială.

Acesta este motivul pentru care oamenii din toată lumea spun…

„Hei, AUVORIA PRIME, MaxMyCredit!”

(Suntem bucuroși să obligăm!)

 

 • Dacă scorul dvs. de credit actual este mai mic decât v-ați dori să fie sau se situează în intervalul mediu, ACUM este timpul să începeți să-l ridicați, astfel încât să se poată schimba de la o datorie financiară la un activ financiar.  Noi, cei de la Auvoria Prime, dorim să vă oferim instrumentele și educația pentru a schimba lucrurile pentru dvs. prin atelierele noastre MaxMyCredit de creare a averii.

 

 • Dacă scorul dvs. De credit este deja în intervalul mai mare, avem o întrebare pentru dvs.: Cum a făcut ratingul dvs. De credit bani pentru dvs.? Nu ar fi minunat să aveți instrumentele și instruirea experților în credite care pot transforma raportul dvs. De credit într-un instrument de gestionare a averiii? Atelierele MaxMyCredit de creare a averii sunt concepute și pentru dvs.!

 

 • Dar aceia dintre voi care au un credit personal mare, dar încă nu mai faceți bani cu creditul de afaceri? Cu un cont de credit pentru afaceri, vă bucurați de aceste beneficii care nu sunt disponibile cu contul dvs. personal:
 • Este separat de contul dvs. personal, adăpostind ratingul dvs. de credit personal
 • Aveți acces la mai multe și diferite tipuri de capital
 • Puteți obține împrumuturi mult mai mari, linii de credit mai mari și carduri de credit cu limite mult mai mari
 • Utilizarea cardurilor dvs. de credit de afaceri NU afectează negativ scorul dvs. de credit personal
 • Este separat de contul dvs. personal, adăpostind ratingul dvs. de credit personal
 • Solicitările de credit pentru afaceri NU afectează negativ scorul dvs. de credit.

Guru de credit Steve Didier a reunit cei mai respectați și de mare succes experți în credit în echipa sa MaxMyCredit și sunt dornici să împărtășească ceea ce știu! Atelierele săptămânale AP LIVE vă vor oferi instrumentele, cunoștințele și încrederea pentru a face din credit aliatul dvs. în crearea averii, iar fiecare sesiune va include un segment de întrebări și răspunsuri unde puteți avea întrebările la care să răspundă cei care cunosc cel mai bine jocul de credit.

 

MaxMyCredit este diferit de serviciile obișnuite de „reparare a creditelor” în aceste trei moduri:

 • Elementele de credit negative sunt eliminate mai rapid din raport.
 • Primiți coaching personalizat și individualizat pentru a vă maximiza scorul de credit și pentru a vă ghida spre construirea unui profil de credit prietenos.
 • MaxMyCredit vine cu garanția susținută de companie de la serviciile nelimitate de credit ale lui Steve Didier.

 

Începeți imediat cu MAXMYCREDIT, pentru a nu pierde nicio sesiune. Inscrie-te acum!

Steve Didier

Cine este Steve Didier?

Steve Didier este un profesionist experimentat în credit, autor, vorbitor și expert în credit recunoscut la nivel național, care a ajutat personal la repararea creditului și a antrenat 1.000 de oameni în ultimii 5 ani în Clubul 700 și nu numai. El a strâns o echipă de experți în credite care vor împărtăși cunoștințele și experiența lor în sala de experți în credit din AP LIVE în fiecare săptămână.

 

Cursul nelimitat de educație de credit al lui Steve a ghidat mii de investitori să folosească creditul cu succes pentru a construi avere. Abordarea sa „evergreen” în domeniul educației de credit asigură faptul că tutorialele săptămânale pe care le oferă pot anticipa și răspunde la schimbările în situațiile economice care afectează piața de credit, oferind studenților săi un „avantaj” de care nu se bucură în general publicul larg. Fiecare dintre cursurile nelimitate de educație de credit ale lui Steve vin cu servicii de credit de tip mănușă albă, inclusiv servicii de reparare a creditelor, coaching, educație și consultanță personalizate pentru nevoile individuale ale fiecărui client.

2022

ESTE TOTUL DESPRE d-voastră! (d-voastră, Creatorii de averii, în special)

Pentru a vă asigura că, în calitate de lider de echipă, vă puteți construi organizația și puteți câștiga bani rapid, Auvoria Prime a actualizat programul nostru de recompense la un MODEL DE COMPENSARE BINAR.

Dacă ați decis că 2022 va fi ANUL TĂU, acordă-ți câteva minute pentru a citi prezentarea PowerPoint care urmează. Acesta explică programul de recompense AP. Iată o prezentare generală:

 • Progamul de recompense oferă beneficii separate pentru clienți și afiliați.
 • Clienții au acces la Piața AP și la cursul de cunoștințe de bază, pot „schimba” produsele săptămânal și pot câștiga abonamente gratuite cu recompensele PEP.
 • Afiliații au acces la toate beneficiile clienților PLUS Afiliații câștigă bani în patru moduri: Bonusuri de vânzări directe, Bonusuri Momentum Builder, Recompense Legacy și Check Match.
 • Afiliații pot alege produsele și formarea pe care le folosesc din trei niveluri de acces:  Silver (2), Gold (3), Platinum (4), schimbând liber produsele în fiecare săptămână.
 • Noii afiliați care obțin Visionary 500 în termen de 60 de zile și îl mențin timp de cel puțin o săptămână sunt RISING STARS, cu bijuterii și onoare speciale la evenimentele AP.

În modelul de compensare binar al Auvoria Prime, TOȚI membrii vor beneficia de TOȚI membrii noi care sunt sponsorizați de linia lor ascendentă în aceeași ramură . Și în afară de a obține comisioane de grup în funcție de programul de marketing în rețea la care te alătură, vei putea primi și BONUSURI suplimentare de la fiecare individ pe care îl sponsorizezi personal.

Vă puteți construi rețeaua și fiecare membru din linia ascendentă este garantat să câștige profit din vânzări de succes. Deoarece fiecare membru trebuie să recruteze doar DOI membri noi, acest lucru poate duce la o extindere mai rapidă a rețelei. Planul binar promite, de asemenea, să plătească mai mult Afiliaților care aduc noi Clienți și Afiliați.

FELICITĂM ACEȘTI AFILIAȚI CARE AU OBȚINUT STATUSUL DE RISING STAR ÎN 2022 !

Click the Alphabet List to Expand

Ashinda Scott United States (US)
Ashleigh Fitzwilliam United States (US)
Bassam Bayoumi Italy
BIPIN KALRA Australia
Bobby Cole United States (US)
Brenda Isern United States (US)
Brett Kingstree Canada
Brian Weber United States (US)
Britty Allen United States (US)
Bronson Alan United States (US)
Chetan Arora Australia
Chinmaye Panda Australia
Chris Kronlund United States (US)
Christopher Cole United States (US)
Corey Collier United States (US)
Cowan Wealth Renaissance LLC United States (US)
Gemmalyn Entero Philippines
George Green United States (US)
George Thomas United States (US)
Ghulam Mohi Uddin Patel Pakistan
Gopiben Patel Australia
Grace Kronlund United States (US)
Hans Felix United States (US)
Harpal Nandha Germany
harpreet bhandal United Kingdom (UK)
Harrie Seerden Netherlands
HASANALI KOTADIA Australia
Hennae McGinnis United States (US)
iMPACT BUSINESS United States (US)
IQBiz Financial Design, LLC United States (US)
IQBiz Financial Solutions, LLC United States (US)
IQBiz Financial, LLC United States (US)
Isaac Catumbo Matias South Africa
Isha Girdhar Australia
Magnus Engdahl Sweden
Mahammed Anamul Hoque Australia
Makenley Verdul United States (US)
Mansoor Ahmad Canada
Marco Manenti Italy
Marcus and Shaunt’e Reeves United States (US)
Marie Maniassom Cameroon
Marilyn Johnson United States (US)
Marvin Scott United States (US)
Massimo Manenti Italy
Matteo Carozza Italy
Michael Sancho United States (US)
MIGUEL CHAMBERS United States (US)
Mike Wilcott Canada
Mikk Aedmäe Estonia
Mohamed bedir aboukhalil abdelmoeti Eldanaf Italy
Mohammad N U Bhuiyan Australia
Mohammed Jamshed Riaz United Kingdom (UK)
Mohsin raza Malik Pakistan
Monica Donati Italy
Moriah Lewis United States (US)
Muhammad Abbas United Kingdom (UK)
Naomi Tovar United States (US)
Nathan Draper Canada
Neelima Nallamothu Australia
Nilaufer K Singh Australia
Oliver Gray United Kingdom (UK)
Olivia Jackson United States (US)
Omar Menzies Canada
Ott Hunnev Estonia
Safeeer Khan Abbasi Pakistan
Salman Syed Australia
Samuel Agostini Italy
Samuel Fleuridor United States (US)
Sandra Lazzarotto Italy
SANJAY KAMRAH Australia
Sarita Kadukar Australia
scott Perrin United States (US)
Shehab Samir Yousef Ismail Italy
Sherry RENFROE Lambert United States (US)
silvy Italy
Simran Preet Singh Australia
Siva Sireesha Meela Australia
Social Engagement United States (US)
SOUMYA SAINI Australia
SRAVANI KUCHIPUDI Australia
Stanley George United States (US)
Stefan Renz Germany
Sydne Tillman United States (US)
Syed Abdullah Hasan United Kingdom (UK)
Taryn Davis United States (US)
The Market Hackers United States (US)
UD Australia
Umaben Gadhvi Australia
Danielle LewisUnited States (US)
Dave WhooleyBelgium
David HolborowUnited Kingdom (UK)
David MaesBelgium
Davide MangiliItaly
Decarlos SandersUnited States (US)
Derrick DuvalUnited States (US)
Donnie LewisUnited States (US)
Ejaz MuhammadUnited Kingdom (UK)
Elizabeth AlecioUnited States (US)
ELIZABETH ANGELESAustralia
Elli CikovicUnited States (US)
EmranAustralia
Erica BreedenCanada
Etienne YumbaCanada
EveEstonia
Everything EvolveUnited States (US)
Felix NordqvistSweden
Financial Leverage, LLCUnited States (US)
Founders Blueprint LLCUnited States (US)
Francesco ZagariaItaly
Freedom Fund CoUnited States (US)

 

Jackenson Verdul United States (US)
Jacquelyn Keener United States (US)
Jacquelyn Pineda United States (US)
javed imran Pakistan
Jeffrey Silver United States (US)
Jesse Garnier Canada
John Brennan United States (US)
Johnny Key United States (US)
Joshua Marquez United States (US)
Karl Erik Rannu Estonia
KHODADAD REZAI Australia
Kiril Kostov United Kingdom (UK)
kites United States (US)
Leslie Cole United States (US)
Lil Wall Street Colombia
Lorraine Hulett United States (US)
Luca quadri Italy
Padma Kumari Kadagala Australia
Palwinder Singh Australia
Parulbahen Patel Australia
Poonam Aggarwal Australia
Prodip Acharjee Australia
Quick It Chicken United States (US)
Rafiqul Alam Khan Australia
RAJAN WALIA Australia
RAKESH KUMAR Australia
RELENTLESS TRADERS United States (US)
Reveal LLC United States (US)
Rey Alecio United States (US)
roberto silvestri Italy
VENKATA KANTIPUDI Australia
Venkata Pindiprolu Australia
Venunath Nanna Australia
VIKRAM SINGH Australia
Willie Andrews United States (US)
Wolf United States (US)
Xavier beckon United States (US)
Ashinda Scott United States (US)
Ashleigh Fitzwilliam United States (US)
Bassam Bayoumi Italy
BIPIN KALRA Australia
Bobby Cole United States (US)
Brenda Isern United States (US)
Brett Kingstree Canada
Brian Weber United States (US)
Britty Allen United States (US)
Bronson Alan United States (US)
Chetan Arora Australia
Chinmaye Panda Australia
Chris Kronlund United States (US)
Christopher Cole United States (US)
Corey Collier United States (US)
Cowan Wealth Renaissance LLC United States (US)
Gemmalyn Entero Philippines
George Green United States (US)
George Thomas United States (US)
Ghulam Mohi Uddin Patel Pakistan
Gopiben Patel Australia
Grace Kronlund United States (US)
Hans Felix United States (US)
Harpal Nandha Germany
harpreet bhandal United Kingdom (UK)
Harrie Seerden Netherlands
HASANALI KOTADIA Australia
Hennae McGinnis United States (US)
iMPACT BUSINESS United States (US)
IQBiz Financial Design, LLC United States (US)
IQBiz Financial Solutions, LLC United States (US)
IQBiz Financial, LLC United States (US)
Isaac Catumbo Matias South Africa
Isha Girdhar Australia
Magnus Engdahl Sweden
Mahammed Anamul Hoque Australia
Makenley Verdul United States (US)
Mansoor Ahmad Canada
Marco Manenti Italy
Marcus and Shaunt’e Reeves United States (US)
Marie Maniassom Cameroon
Marilyn Johnson United States (US)
Marvin Scott United States (US)
Massimo Manenti Italy
Matteo Carozza Italy
Michael Sancho United States (US)
MIGUEL CHAMBERS United States (US)
Mike Wilcott Canada
Mikk Aedmäe Estonia
Mohamed bedir aboukhalil abdelmoeti Eldanaf Italy
Mohammad N U Bhuiyan Australia
Mohammed Jamshed Riaz United Kingdom (UK)
Mohsin raza Malik Pakistan
Monica Donati Italy
Moriah Lewis United States (US)
Muhammad Abbas United Kingdom (UK)
Naomi Tovar United States (US)
Nathan Draper Canada
Neelima Nallamothu Australia
Nilaufer K Singh Australia
Oliver Gray United Kingdom (UK)
Olivia Jackson United States (US)
Omar Menzies Canada
Ott Hunnev Estonia
Safeeer Khan Abbasi Pakistan
Salman Syed Australia
Samuel Agostini Italy
Samuel Fleuridor United States (US)
Sandra Lazzarotto Italy
SANJAY KAMRAH Australia
Sarita Kadukar Australia
scott Perrin United States (US)
Shehab Samir Yousef Ismail Italy
Sherry RENFROE Lambert United States (US)
silvy Italy
Simran Preet Singh Australia
Siva Sireesha Meela Australia
Social Engagement United States (US)
SOUMYA SAINI Australia
SRAVANI KUCHIPUDI Australia
Stanley George United States (US)
Stefan Renz Germany
Sydne Tillman United States (US)
Syed Abdullah Hasan United Kingdom (UK)
Taryn Davis United States (US)
The Market Hackers United States (US)
UD Australia
Umaben Gadhvi Australia
Danielle LewisUnited States (US)
Dave WhooleyBelgium
David HolborowUnited Kingdom (UK)
David MaesBelgium
Davide MangiliItaly
Decarlos SandersUnited States (US)
Derrick DuvalUnited States (US)
Donnie LewisUnited States (US)
Ejaz MuhammadUnited Kingdom (UK)
Elizabeth AlecioUnited States (US)
ELIZABETH ANGELESAustralia
Elli CikovicUnited States (US)
EmranAustralia
Erica BreedenCanada
Etienne YumbaCanada
EveEstonia
Everything EvolveUnited States (US)
Felix NordqvistSweden
Financial Leverage, LLCUnited States (US)
Founders Blueprint LLCUnited States (US)
Francesco ZagariaItaly
Freedom Fund CoUnited States (US)

 

Jackenson Verdul United States (US)
Jacquelyn Keener United States (US)
Jacquelyn Pineda United States (US)
javed imran Pakistan
Jeffrey Silver United States (US)
Jesse Garnier Canada
John Brennan United States (US)
Johnny Key United States (US)
Joshua Marquez United States (US)
Karl Erik Rannu Estonia
KHODADAD REZAI Australia
Kiril Kostov United Kingdom (UK)
kites United States (US)
Leslie Cole United States (US)
Lil Wall Street Colombia
Lorraine Hulett United States (US)
Luca quadri Italy
Padma Kumari Kadagala Australia
Palwinder Singh Australia
Parulbahen Patel Australia
Poonam Aggarwal Australia
Prodip Acharjee Australia
Quick It Chicken United States (US)
Rafiqul Alam Khan Australia
RAJAN WALIA Australia
RAKESH KUMAR Australia
RELENTLESS TRADERS United States (US)
Reveal LLC United States (US)
Rey Alecio United States (US)
roberto silvestri Italy
VENKATA KANTIPUDI Australia
Venkata Pindiprolu Australia
Venunath Nanna Australia
VIKRAM SINGH Australia
Willie Andrews United States (US)
Wolf United States (US)
Xavier beckon United States (US)

Și tu,
Poți fi un Rising Star

Auvoria Prime face ca lucrurile sa fie cat mai ușor ca 1-2-3!
 1. ÎNSCRIEȚI-vă la Auvoria Prime ca AFILIAT SAU treceti de la CLIENT la AFILIAT.
 2. În primele 60 de ZILE, ÎNREGISTRAȚI 4 clienți (Bronze acces sau mai mare).
 3. PĂSTRAȚI 21 DE PUNCTE pe 3 benzi timp de 60 de zile (calculate de la data de înscriere a noului client)
NOTĂ: Dacă ați fost cu Auvoria Prime pentru o vreme și doriți beneficiile RISING STAR, puteți „RESETA” pentru a începe o perioadă de calificare de 60 de zile pentru a obține RISING STAR în același mod ca „un nou afiliat.
Nu pierzi nimic din ceea ce ai realizat și primești toate recompensele unei RISING STAR!
RECOMPENSE RISING STAR
 • Un bonus de 125 USD Rising Star
 • Un pandantiv Rising Star frumos
 • Recunoaștere la nivel internațional
 • O invitație exclusivă la recepțiile Rising Star la Evenimente

FELICITĂM ACEȘTI AFILIAȚI CARE AU AVANSAT ÎN RANG ÎN 2022!

107 AFFILIATES MOVED UP IN RANK IN THIS QUARTER

0
New Visionary
0
New Visionary 500
0
New VIP 1200
0
New VIP 2000
0
New VIP 3500

Click the Alphabet List to Expand

Al CardiUnited States (US)visionary
Alex FieldsUnited States (US)visionary
ALI CHUGHTAIUnited Kingdom (UK)vip-1200
Anamika SinghAustraliavisionary
Andreas OlssonSwedenvisionary
ANTTY LILLEPUUEstoniavip-3500
Apurv KusoorkarAustraliavisionary
Arry VaratuEstoniavisionary-500
Birshalinder Singh VirkUnited Arab Emiratesvisionary
Birshalinder Singh VirkUnited Arab Emiratesvisionary
Birshalinder Singh VirkUnited Arab Emiratesvisionary-500
Bushra FareedPakistanvisionary
Grady CaldwellUnited States (US)visionary
Gul NawazPakistanvisionary
Helena WargSwedenvisionary
Igor HercegGermanyvisionary-500
IQBiz Financial Design, LLCUnited States (US)vip-1200
IQBiz Financial Solutions, LLCUnited States (US)vip-1200
IQBiz Financial, LLCUnited States (US)vip-3500
Madis TuulikEstoniavisionary
Mairis AksinEstoniavisionary
Malik Muhammad UsmanPakistanvisionary
Manfred MuugaEstoniavisionary
Manjit Kaur VirkUnited Arab Emiratesvisionary
Maraya RamosUnited States (US)visionary
Marina KaramarkoCroatiavisionary
Marina KaramarkoCroatiavisionary-500
Mario RemusCroatiavisionary
Mario RemusCroatiavisionary
Marvin ScottUnited States (US)visionary
Mats JohanssonSwedenvisionary-500
Mats VSwedenvisionary
Max KurgEstoniavisionary
MEIGAN CANFIELDUnited States (US)vip-1200
Meigan CanfieldUnited States (US)visionary-500
Miran MagdičSloveniavisionary
Mohammed AlirazaUnited Kingdom (UK)visionary
MOHAMMED SHAFIQUEUnited Kingdom (UK)vip-3500
Muhammad Asim QureshiPakistanvisionary
Muhammad HayatPakistanvisionary
Muhammad kamranUnited Kingdom (UK)visionary
Muhammad Rehan ul HaqPakistanvisionary
Muhammad Usman Ul haqPakistanvisionary
MUHAMMAD ZAHEER KHAN ABBASIPakistanvip-3500
Mujeeb Ullah MakkiUnited Kingdom (UK)visionary
Niki GerlachUnited States (US)visionary
OBAID AKHTAR CHAUDHRYPakistanvip-1200
Saad KhalidPakistanvisionary
Saad KhalidPakistanvisionary
Saad MalikUnited Arab Emiratesvisionary
Safeeer Khan AbbasiPakistanvisionary
Safeeer Khan AbbasiPakistanvisionary
Safeeer Khan AbbasiPakistanvisionary-500
Saqib MehmoodPakistanvisionary
saqib mehmoodPakistanvisionary
Sarita KadukarAustraliavisionary
Sarita KadukarAustraliavisionary-500
Swathi ShridharUnited Kingdom (UK)visionary
Uzair KhanPakistanvisionary
Dagmar EngsoEstoniavip-1200
Daniel KotkasEstoniavisionary
DANIJEL GAJINCroatiavip-1200
DAVID HOLBOROWUnited Kingdom (UK)vip-1200
DAVOR MESARCroatiavip-3500
Emanuel IvanovCroatiavisionary
Eric GonzalezUnited States (US)visionary
Everything EvolveUnited States (US)visionary
JaakEstoniavisionary
Jaak KuldEstoniavisionary
Janar ArstEstoniavisionary
JASMINE HOLDERUnited States (US)vip-3500
JAVED IMRANPakistanvip-2000
Jo BellUnited States (US)visionary-500
Jonathon DavisAustraliavisionary-500
karl aksinEstoniavip-1200
Kerry TowndrowAustraliavisionary
Krishna SolankiUnited Kingdom (UK)visionary
Kvelle KiisEstoniavisionary

 

Paresh SolankiUnited Kingdom (UK)vip-1200
Peter BoultonUnited Kingdom (UK)visionary
Peter TaverneseAustraliavisionary
PiphogEstoniavisionary
RAIDO LENSMENTEstoniavip-2000
RAIKO JURMANNEstoniavip-1200
Rajiv ChamoliIndiavisionary
Rajiv ChamoliIndiavisionary
Regina JoosepEstoniavisionary
REY ALECIOUnited States (US)vip-3500
River YoungUnited States (US)visionary
Rohan SolankiUnited Kingdom (UK)visionary
Roshni RavaliaUnited Kingdom (UK)visionary-500
Van HagestadUnited States (US)visionary
Vilonov OÜEstoniavisionary
XAVIER BECKONUnited States (US)vip-1200
Xavier beckonUnited States (US)visionary
Xavier BeckonUnited States (US)visionary-500
Zahid ImranPakistanvisionary-500
Zoran VisnicCroatiavisionary
Zoran VisnicCroatiavisionary
Zvonimir ŽivićCroatiavisionary
Zvonimir ŽivićCroatiavisionary-500

Auvoria Prime a incendiat lumea tranzacționării pe 29 ianuarie cu cel mai interesant eveniment...

IGNITE MIAMI!

STILLS FROM the event

Eager entrepreneurs loved every minute!

Ce s-a întâmplat la AP LIVE?

Ronna Harvey, client SUA, spune: „Ceea ce îmi place cel mai mult la AP LIVE este sentimentul puternic al atmosferei — educație, energie, rezultate și oameni care ajută oamenii.”

În ultimele trei luni, afiliații și clienții din întreaga lume au arătat că sunt de acord cu Ronna. Comercianții cu fiecare nivel de experiență au descoperit că AP LIVE oferă instruire valoroasă, informații, strategii ușor de utilizat și activități de tranzacționare care le-au îmbunătățit experiențele de investiții. Și totul sa întâmplat în timp real în timpul mai multor sesiuni care se potrivesc perfect cu programele săptămânale ale comercianților!

De asemenea, vă puteți îmbunătăți creșterea averii în fiecare zi a săptămânii, AP LIVE aducând valoare educațională expertă Clienților și Afiliaților în sesiuni vibrante și interactive. Programul săptămânal complet este disponibil pe oricare dintre paginile AP LIVE ȘI aici pe pagina noastră de EVENIMENTE:

Și Nathan e din nou!

Vă prezentăm

The Market Maker EA Logo

Ceva pentru toți comercianții online serioși…

Cum ți-ar plăcea să ai o privire asupra viitorului pieței? Cu noul algoritm direcțional Market Makers al lui Nathan Williams, puteți vedea unde și când creatorii de piață își schimbă direcția tendinței… ÎNAINTE să se întâmple. Acest lucru vă pune în situația de a profita de oportunități de tranzacționare în clipa în care apar! Apoi, indicatorul de lumină roșie verde al lui Nathan oferă indicația vizuală pentru „cumpărare” sau „vânzare”.

 

Cu o reputație solidă pentru dezvoltarea software-ului inovator, Nathan a făcut-o din nou! Auvoria Prime este încântată să lanseze cele mai noi inovații ale sale de tranzacționare, instrumente unice care oferă beneficii inovatoare. Cu Market Makers Trend și Red Light Green Light, obțineți:

 • Interfață de utilizator simplă
 • Software care funcționează la unison cu RLGL, AIRO și toate programele lui Nathan
 • Un „avantaj” atunci când vine vorba de tranzacționare
 • Sprijin pentru încrederea traderilor în tranzacțiile lor
 • Un indicator de tranzacționare manual și un expert consilier automat
 • Versatilitate: poate fi folosit cu diagrame libere sau alte produse de tranzacționare


Cu o configurare simplă și un sold inițial minim de doar 100 USD, aceste două produse noi de la Nathan Williams și Auvoria Prime oferă imagini simple pe ecran, cu oportunități precise de intrare pe piață și sunt ideale pentru comercianții cu orice nivel de experiență

 

Încercați Market Makers Trend și Red Light Green Light … 

Nu este timpul să TE afli înaintea jocului?

 

Iată cum să începeți:

MAI MULTE VESTI BUNE DE LA AP & NATHAN!

AIMM

NOUA AiMM Trade Room este acum INCLUSA cu orice abonament la AIRO, Red Light Green Light sau Market Maker!

Nu este timpul ca DVS. să aiMM succes cu acest ECOSISTEM de tranzacționare unic, care va va ajuta să simplificați lumea complexă a tranzacționării?  

 

BACK OFFICE ȘI TABLA DE BORD „RE-DECORARE”

Am făcut destul de multe actualizări în back office-ul și tabloul de bord AP pentru a vă îmbunătăți experiența! Acum aveți un site ușor de navigat. Iată câteva dintre ele:

 • A fost adăugat turul funcției de onboarding a tabloului de bord
 • Widget personalizat pentru link-uri de recomandare
 • Îmbunătățiri ale widgetului de raportare a statisticilor de clasare
 • Revizuirile paginii de genealogie
 • Opțiunea „Include utilizatorii care nu sunt plasați în date” a fost adăugată la statisticile de raportare a afiliaților
 • A fost adăugat widget-ul Produsele mele la tabloul de bord
 • Îmbunătățiri ale paginii de schimbarea de produse

Urmăriți widgetul MOMENTUM Incentive Trip 2023 curand!

Apropo... Am adăugat MassPay la opțiunile noastre globale de plată!

Rețeaua internațională de plăți MasPay este vastă și oferă taxe care sunt foarte competitive. Platforma lor de ultimă oră permite automatizarea completă a plăților internaționale ale clienților, cu respectarea deplină a SUA, UE și a altor jurisdicții.


Iată o resursă pentru a verifica opțiunile de retragere din MassPay disponibile în țara dvs.:
https://auvoriaprime.me/masspay 

Urmărește acest tutorial de configurare MassPay pentru a începe: 

https://vimeo.com/676465698 

Să verificăm inventarul pieței AP...

PRODUSE NOI PE „RAFTURILE” NOASTRE!

ZEUS

Numit după zeul atotputernic al mitologiei grecești, ZEUS poate oferi comercianților dintr-o mare varietate de piețe un control mai mare asupra creșterii investițiilor lor. Fiind un indicator semi-automat conceput cu o strategie super scalping, de acțiune a prețului, ZEUS permite comercianților să intre pe piețe fără stres, în timp ce EA gestionează tranzacțiile pe baza setărilor prestabilite.

Dezvoltat inițial ca o strategie de acțiune de scalping/preț pentru tranzacționarea cu aur, ZEUS sa dovedit a fi esențial pentru tranzacționarea tuturor metalelor, Forex (toate perechile valutare), cripto și indici. Cu Trade Managerul din ZEUS, comercianții pot preseta stop loss, pot lua puncte parțiale, pragul de rentabilitate și profitul total. Când un comerciant intră pe piață, ZEUS va prelua complet și va gestiona tranzacțiile, pe baza setărilor prestabilite, permițând comercianților să se concentreze asupra strategiei lor generale de tranzacționare. Timp de gestionare pentru un comerciant cu ZEUS? În doar treizeci de secunde pe săptămână!

ZEUS sună ca ceva de încercat? DESIGUR! Accesați AP Marketplace ACUM și adăugați ZEUS la setul de instrumente de tranzacționare!

PANTHER

Iată un alt instrument de tranzacționare inovator, ușor de utilizat, pe care l-am adăugat la AP Marketplace. În timp ce PANTHER nu este un software „sa-l setati si gata”, odată ce utilizatorul alege setările de risc, software-ul poate prelua lucrurile de acolo, astfel încât PANTHER este un adevărat economisitor de timp!

Dovedit prin cinci ani de date back-test, PANTHER rulează pe conturi de tranzacționare live de peste un an, folosind strategii personalizate de asociere care au avut succes de mai bine de patru ani. În timp ce PANTHER este în mare parte „hands-off” pentru utilizatori, Echipa PANTHER încurajează comercianții să investească o oră pe săptămână în apelul de actualizare pentru a se asigura că setările lor de utilizator vor fi cele mai productive pentru săptămâna viitoare.

PANTHER este potrivit pentru comercianții de la toate nivelurile de experiență, vă încurajăm să încercați acest nou instrument. O investiție minimă de 500 USD vă poate ajuta să începeți!

Accesați AP Marketplace și alegeți PANTHER!

MAI MULT DIN INVENTARUL NOSTRU INOVATOR, UȘOR DE UTILIZAT

GEARBOX

GearBox vă permite să vă personalizați experiența de tranzacționare și să profitați de opțiuni de tranzacționare nelimitate. Este un software complet PERSONALIZABIL, ideal pentru începători și comercianți ocazionali și care folosește strategii familiare comercianților care au folosit produsele Ainstein și Alexander, în timp ce scade riscul și crește potențialul de profit Cu GearBox, puteți TRANZACȚIONA ORICE pereche valutară majoră sau minoră, în timp ce software-ul SCANEAZĂ PIEȚELE pentru cele mai bune configurații, se concentrează pe tranzacții SWING DE PROFITABILITATE ÎNALTĂ și oferă RISC MIC și expunere redusă.

VERIBULL

VeriBull vă oferă posibilitatea de a face cele mai inteligente mișcări în mod continuu pentru a vă extinde realist portofoliul … cu răbdare și o strategie fiabilă! Ideal pentru comercianții intermediari / avansați.

NEO

NEO vă oferă flexibilitatea de a crea o creștere pe termen scurt, menținând în același timp o strategie Forex constantă pe termen lung! Pentru comercianții începători până la avansați (în funcție de nivelurile de investiții).

FLASH

FLASH este răspunsul la o problemă văzută de mulți comercianți Forex, care consideră că tranzacționarea pe piața valutară este prea complicată și nu are succesul financiar pe cât sperau să fie. Cu o investiție minimă de 1000 USD, FLASH EA al comerciantului folosește un indicator stocastic * și suport major & amp; niveluri de rezistență pentru a seta comenzi în așteptare.

Echipamente și produse promoționale AL AUVORIA PRIME

Arătați AUVORIA PRIME oriunde mergeți!

IN CRONICILE NOASTRE DE PRIMAVARA...

AMINTIRI de la FABULOASA CĂLĂTORIE MOMENTUM din CABO!

PRODUSE NOI, NOI OPORTUNITĂȚI DE TRADE ROOM

 

Evenimente INTERESANTE

urmăriți pentru detalii

FOREX TRADING IMPLICĂ UN RISC RIDICAT

trebuie să luați în considerare cu atenție obiectivele de investiții, nivelul de experiență și apetitul de risc înainte de a intra pe piața valutară. nu tranzacționați cu bani pe care nu vă puteți permite să pierdeți. performanța anterioară nu garantează rezultate viitoare. toate alertele sunt trimise în mod constant, indiferent de situația financiară personală a utilizatorului. auvoria prime nu exercită nicio autoritate asupra operațiunilor. toate tranzacțiile sunt la discreția completă a utilizatorului.

Auvoria PrimeTM, Inc. is the gateway to innovative technology. We believe we can empower individuals through education, skillful training, and by providing tools to teach people how they can participate in financial markets in a safe and compliant manner.

credit-cards.jpg

UNITED STATES

Steve Didier
Steve Didier
Steve Didier is a seasoned credit professional, author, speaker and nationally recognized credit expert who has personally helped repair credit and coached 1,000’s of people over the last 5 years into the 700 Club and beyond.